• 29
  • 07

Осиони и бахати Поздерчев унук Јеремић, миљеник досовског режима, мисли да може и да има право да прети сваком ко сме да напише истину о њему. 
Свака реч коју је написао новинар Српског телеграфа је необорива истина. Истина је да је 2005. године Јеремић тражио од Русије да не стави вето на косовску независност у СБ УН, истина је да је намерно поставио глупо питање пред МСП и да је тиме дао основ за независност Косова, истина је да је довео Еулекс, а отерао Унмик, истина је да је учествовао у постављењу границе између Срба и Срба, баш као што је истина да се читава његова политика и однос према Србији најбоље огледа у вулгарном разговору са најближим сарадником Мила Ђукановића у којем простачки вређа и прети Србији. 
Истина је да је Јеремић за независност Косова урадио највише и да му је сваки Шиптар на томе захвалан, али би било крајње време да Јеремић схвати да Србија није више врећа за ударање, да је сада озбиљна и правна држава и да не може више да прети никоме, а посебмо не медијима и новинарима да пишу истину о њему. 

Покрет социјалиста  

Текст: ПС - Фото: Илустрација