• 20
  • 06

Ako je neko racionalan, odmeren i pristojan, onda je to predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali Vučića ne možete da ucenjujete i postavljate ultimatume, jednostavno, sa predsednikom Srbije se tako ne razgovara.
Vučić je u ovom momentu jedini faktor mira i stabilnosti u regionu i samo zahvaljujući mudroj politici Vučića izbegnuti su brojni sukobi i nesreće. 
Vučić i Srbija se nikada nisu mešali u unutrašnje odnose Crne Gore, niti to bilo kome iz Srbije pada na pamet.
Vučić se nije mešao ni onda kada Crna Gora besramno prekraja granice države Srbije i priznaje nepostojeću državu na teritoriji Srbije. 
Srbija je suverena, vojno neutralna država koja se ne meša u unutrašnja pitanja bilo koje države na svetu, posebno ne Crne Gore, ali ni Vučić ni Srbija neće dozvoliti da se bilo ko meša u unutrašnju politiku Srbije i njene odluke. 
Aleksandar Vučić kao predsednik Srbije će uvek zaštiti svoju državu, ali i sve Srbe ma gde živeli,  neka se niko ne nada da je moguće da se ponove novi Bljesci, Oluje i pogromi Srba, da mogu da se ponove nova maltretiranja i ponižavanja Srba i to svim treba da bude jasno- Srbi će biti zaštićeni. 

Pokret socijalista 

Tekst: PS - Foto: Ilustracija