• 22
  • 10

Njegovo poslovanje najbolje se ogleda u lopovluku i dugovima koje je ostavio gradu i svim onim lažnim obećanjima koje je davao Beograđanima. 
Tako je, Đilas spektakularno najavljivao izgradnju mosta na Adi Huji 2008. godine, najavljivao je izgradnju metroa čak tri puta, 2010., 2012., 2013., obećao je  Ikeu 2010. godine, ali je, ipak, stigla 2017. godine kada je doveo Aleksandar Vučić.
Jedino što je Đilas Beograđanima ostavio kao rezultat svog rada i poslovanja jeste najskupji most na Adi gde su pristupne saobraćajnice skuplje od samog mosta, ostavio im je maketu Terazija koju je odneo vetar i kuću Velikog brata na mestu predviđenom za decu. 
Pokret socijalista pita Dragana Đilasa šta ga je sprečavalo da sve ovo o čemu danas priča uradi i dok je bio ministar i gradonačelnik Beograda? Od stotina miliona koje su za vreme njegove vlasti prošle preko njegovog računa moglo se isplatiti puno minimalnih zarada, istih onih koje su bile mnogo manje nego danas.

Srbiji i Beogradu su potrebne nove investicije i radna mesta koje sadašnja vlast uspešno obezbeđuje, a ne naknadna pamet Dragana Đilasa. 

Pokret socijalista 

Tekst: PS - Foto: Ilustracija