• 28
  • 04

Nadam se da će pravda najzad stići i nadam se da će ovo biti primer ili bar mogućnost da i Srbi počnu da veruju u pravdu",izjavio je, prilikom obilaska TRZ Čačak, ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše jučerašnje hapšenje ratnog komandanta Petog korpusa tzv. Armije BiH Atifa Dudakovića.

"Mi imamo jako loše iskustvo sa oslobađanjem Nasera Orića. I kada mislimo o tome ne možemo da budemo preveliki optimisti ali možemo da se nadamo. Baš kao što ne možemo da zaboravimo da je prošlo evo već dve godine od kad je izvršen pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici pa još uvek nemamo ni jedno jedino ime.

Na žalost ne daje nam realnost puno razloga da budemo optimisti ali i ovo zakasnelo hapšenje je prilika da se odnos prema srpskim žrtvama promeni, da već jednom čujemo istinu, da već  jednom oni koji su ubijali, palili, silovali, oni koji su činili strašna zverstva nad našim narodom najzad budu kažnjeni. Ja želim da se nadam i da želim da verujem da će pravda najzad stići", rekao je minstar Vulin.

Video/Foto/Tekst: mod.gov.rs