• 29
  • 07

Osioni i bahati Pozderčev unuk Jeremić, miljenik dosovskog režima, misli da može i da ima pravo da preti svakom ko sme da napiše istinu o njemu. 
Svaka reč koju je napisao novinar Srpskog telegrafa je neoboriva istina. Istina je da je 2005. godine Jeremić tražio od Rusije da ne stavi veto na kosovsku nezavisnost u SB UN, istina je da je namerno postavio glupo pitanje pred MSP i da je time dao osnov za nezavisnost Kosova, istina je da je doveo Euleks, a oterao Unmik, istina je da je učestvovao u postavljenju granice između Srba i Srba, baš kao što je istina da se čitava njegova politika i odnos prema Srbiji najbolje ogleda u vulgarnom razgovoru sa najbližim saradnikom Mila Đukanovića u kojem prostački vređa i preti Srbiji. 
Istina je da je Jeremić za nezavisnost Kosova uradio najviše i da mu je svaki Šiptar na tome zahvalan, ali bi bilo krajnje vreme da Jeremić shvati da Srbija nije više vreća za udaranje, da je sada ozbiljna i pravna država i da ne može više da preti nikome, a posebmo ne medijima i novinarima da pišu istinu o njemu. 

Pokret socijalista  

Tekst: PS - Foto: Ilustracija