• 01
  • 05

Čestitajući svim građanima Srbije koji žive od svog rada najveći radnički praznik 1. maj, Vulin je kazao da naš narod, kao svoje najviše vrednosti, ima rad i slobodu. 

"Da bismo imali zemlju u kojoj možemo da poboljšavamo radnička prava, da bismo imali zemlju u kojoj će deca ostajati u kojoj će svako ko živi od svog rada živeti dobro i zadovoljno, zemlja mora da bude slobodna. Srbija mora da bude slobodna, sigurna i stabilna", rekao je Vulin.

On je istakao da Srbija mora sama da odlučuje o sebi i budućnosti svoje dece. 

"Takvoj slobodnoj Srbiji, za koju ćemo se svi zajedno boriti i radnička prava mogu da budu unapređena. Zato, svima onima koji žive od svog rada srećan 1. maj", kazao je predsednik Pokreta socijalista.

Ovo je praznik u kome se borimo za poboljšanje položaja radnika, u kome tražimo da se rad ceni a čovek koji radi da bude vrhunska vrednost", rekao je predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin na prvomajskom uranku u organizaciji PS na Topčideru.

"Naš narod, kao svoje najviše vrednosti, ima rad i slobodu. Da bismo imali zemlju u kojoj možemo da poboljšavamo radnička prava, da bismo imali zemlju u kojoj će deca ostajati u kojoj će svako ko živi od svog rada živeti dobro i zadovoljno, zemlja mora da bude slobodna. Srbija mora da bude slobodna, sigurna i stabilna", ističe on.

Video/Foto: PS - Tekst: rts.rs