• 09
  • 10

Честитка министра одбране Републике Белорусије

Министар одбране Републике Белорусије генерал-потпуковник Андреј Алексејевич Равков честитао је министру Вулину рођендан у име свих припадника Оружаних снага Републике Белорусије и у своје име.

У честитки министра Равкова наводи се: „Сваки следећи степеник у животу Ви савладавате упорним радом, дубоким професионалним односом према послу, радите са потпуном преданошћу, показујући своје велике пословне и људске квалитете. Ви успешно спроводите све своје планове са себи својственим принципима, одлучношћу и способношћу да одредите оно што је главно. Нама је бесконачно драг Ваш посебан и пажљив однос према Републици Белорусији, њеном народу и оружаним снагама.“

Поводом рођендана, министар Равков пожелео је министру Вулину успешан рад на обезбеђењу одбрамбене способности Републике Србије, добро здравље, дуговечност, неисцрпну енергију, срећу и остварење свих планова и идеја.


Честитка министра одбране Мађарске

Министар одбране Мађарске Тибор Бенко упутио је министру Вулину честитку поводом његовог рођендана.

Како је написао, сарадња између Србије и Мађарске налази се на свом историјском врхунцу, јер сте „Ви и ваша влада учинили огроман напор како би се постигао овај ниво партнерства који је приближио мађарски и српски народ“.

Мађарски министар одбране пожелео је српском колеги успех неопходан за обављање захтевних дужности, добро здравље и да бројне године које предстоје буду испуњене радошћу и задовољством.


Честитка амбасадора Руске Федерације у Србији

Рођенданску честитку министру одбране упутио је и амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Боцан-Харченко.

Он је министру Вулину честитао рођендан уз срдачне жеље здравља, среће и нових успеха у одговорном послу и истакао да високо цени његов лични допринос развоју руско-српске војнотехничке сарадње, који је од суштинског значаја за добробит и безбедност наших народа.

Фото/ Текст: mod.gov.rs