• 28
  • 04

- Притом говоре да су одговорни и бољи од других, а да они који су на седници не представљају нацију и државу. То је одговор на питање ко је крив што, како неки кажу, ово друштво не функционише, или функционише слабије него што би могло. Они су ти који лажу у ходницима нашег парламента, а немају храбрости да уђу овде – рекао је министар Вулин и потврдио да су од првог дана ванредног стања нападнуте мере Владе, „али не са стручног становишта, неким предлозима, рецимо у складу са искуствима неке друге земље“.
 
- Имали смо само непрекидне и неповезане нападе са свих страна. Ђиласа, који из свог карантина позива пензионере да излазе на улице, Обрадовића или ког год другог од њих, који су лагали о некаквим шаторима на Авали. Слушали сте како се лаже да су хеликоптерима односили лешеве, а да се ноћу насељавају мигранти по Србији. Слушали сте како лажу да нема хране, горива, да почиње општа криза, да ће нестати струје да ће нестати живота у Србији, и то све у условима ванредног стања. 
 
Министар Вулин је истакао да смо слушали медије који намерно лажу о ситуацији на Београдском сајму, укључујући и све нападе на председника Вучића чији је син тамо лечен. “Он је послао своје дете тамо где су и сви други грађани Србије. Да буде на сајму и лечи се у најбољим могућим условима, а онда мора да слуша како га нападају што је на сајму. А да није био, да је био негде другде, шта бисмо чули о томе, говорили би да је сакрио свог сина”, истакао је министар Вулин и додао да „ниједног секунда није престала подмукла борба против сопствене земље“.

Текст: ПС - Фото: Друштвене мреже