• 08
  • 05

Он је нагласио да постоји део опозиције који учествује у парламентаризму, али да постоји и други део који “неће ни како хоће” и додао да понекад морате да уложите велики напор да бисте у неким догађајима пронашли смисао.

 - Који је смисао понашања Бошка Обрадовића, доћи у Скупштину и дувати у пиштаљку?Нико не зна шта то треба да представља, али видим у медијима да неки лекари покушавају да нађу оправдање у вирусу и да вирус не напада само плућа, него и мозак. Могуће да је то једино рационално објашњење – рекао је Вулин. 

Он се запитао и да ли група људи, која се јуче окупила испред зграде Генералног секретаријата председника Републике, уопште зна “шта хоће”. 

- Ми смо као опозиција правили демонстрације и скупове, водили смо рачуна да се закон стриктно поштује и имали смо неке захтеве. Они су дошли да би вређали Александра Вучића. То је њихова идеологија, нема друге – истакао је Вулин и упутио апел грађанима Србије да избегавају позив на насиље. 

- Молим све који подржавају разне политичке опције да не дозволе да их уведу у насиље. Немојте их послушати. Гласајте за кога хоћете, радите шта год хоћете, то је ваше демократско право, само немојте да их послушате када вам говоре да се свађате са својим комшијама. Учланите се у политичку партију, направите политичку партију, формирајте савез који ће победити на изборима, само будите бољи од политичара који вас зову да се тучете и убијате на улицама – рекао је Вулин.

Текст: ПС - Фото: Друштвене мреже