• 17
  • 06

Вулин је истакао да његов ПС није СПС и да он и његова партија не мењају своје идеале, нити своје савезнике. 

- Покрет социјалиста чине упорни тврдоглави људи, људи који се не мењају, људи који никада не мењају стране.
Нисмо ми СПС, па да направимо коалицију са жутима, па да се сетимо Слободана Милошевића само када су избори.
Нисмо ми СПС, ми имамо наше идеале које никада нисмо мењали и имамо наше савезнике које никада нисмо мењали- навео је Вулин. 

Лидер ПС-а је рекао да како год листа предвођена Вучићем прође на изборима, ПС неће променити страну, додавши да ће његова партија увек бити уз Вучића и СНС.  

- Од 2008. године када смо настали, корачамо заједно са Српском напредном странком и са нашим саборцем Александром Вучићем и како год буде било на изборима, где год будемо били, бићемо уз Александра Вучића, бићемо са СНС-ом.
Ми стране не мењамо, ми смо такви људи, не продајемо своја уверења, не продајемо веру и идеале. 
Ми не можемо да будемо уз оне који су спровели пљачкашку приватизацију, уз оне који су хтели да нас угурају у НАТО пакт, уз оне који су запалили скупштину и опљачкали ову земљу. 
Како год буде било 21. јуна, ПС ће бити на истој страни и нигде другде- навео је Вулин. 

Вулин је затражио од грађана Бачке Паланке да подрже листу коју предводи Вучић, и нагласио да уколико не буде политичке стабилности, неће бити ни државе која се развија. 

- И када тражим од вас подршку за листу коју предводи Александар Вучић, тражим од вас подршку за сваког од нас, за будућност наше деце. Тражим од вас подршку за све оно што смо створили свих ових година.
Не буде ли било политичке стабилности, неће бити ни економије, неће бити ни снажне војске, неће бити ни државе која је у стању да расте и да се развија- казао је Вулин. 

Он је оценио да ако излазност буде мала, већ у понедељак можемо да очекујемо немире и сукобе на улицама и додао да Србија није заслужила да личи на Црну Гору и Америку где се људи туку и хапсе по улицама. 

- Изађите 21. јуна у што већем броју, није готово и није завршено. Ако излазност буде мања, имаћете већ у понедељак на улицама оне који ће да говоре како су они који нису гласали, гласали за њих. Имаћете немире на улицама, а онда нема политичке стабилности и улагања и развоја. 
Нећемо ми да личимо на Црну Гору, Америку или Енглеску, где се људи туку на улицама. 
На нама је да изађемо и гласамо, на нама је да подржимо листу коју предводи председник Вучић и на нама је да победимо, то је наш задатак- сматра Вулин. 


Вулин је рекао да му је увек част да говори пред грађанима Бачке Паланке и да су Паланчани и у најтежим временима владавине ДОС-а показивали да су слободни људи који воле своју земљу. 

- Сетим се времена када су досовске партије владале Војводином и целом Србијом, када нигде ништа ниси могао да кажеш, када су нас пребијали, прогањали, отпуштали, хапсили, а у Паланци смо имали простор да будемо међу слободним људима и са слободним људима. 
Били сте слободни људи и у тешким и у најтежим временима. И сада показујете да волите своју земљу, да волите своју Паланку- закључио је Вулин на скупу своје партије у Бачкој Паланци. 

Покрет социјалиста 21. јуна на локалним изборима у Бачкој Паланци наступа самостално под редним бројем 2. 

Текст/ Фото: ПС