• 18
  • 11

Ženi koja je promenila 7 stranaka i poslaničkih klubova, nije teško da uvredi i  slaže šta god da se od nje zatraži i da se za to nikada ne izvini i ne pokaje, baš kao što se nije izvinila kada je masno slagala da je član SNS zapalio Vesićevu knjigu, pa se ispostavilo da je knjigu zapalio član njene stranke, što je Đilas i priznao. 
Ponašanje novinara N1 prema Aleksandru Vučiću na konferenciji u petak je uličarsko ponašanje, nedopustivo, nepristojno, sramotno i neprofesionalno. 
Umesto što Marinika po običaju spinuje, laže i napda Vučića koji jeste završio u bolnici nakon te konferenicije, bolje da odgovori kada će njen koalicioni partner Boško Obradović da odgovara za prebijanje novinarki Pinka ili je njoj sasvim u redu da neko ko bije žene ne odgovara za to delo?
Koliko god napadala Srbiju, predsednika Vučića i njegove bliske saradnike, Marinika Tepić neće uspeti da zataška sve afere i lopovluke svojih šefova Đilasa i Bastaća, kao ni činjenicu da su stekli enormna bogatsva na račun Beograđana. 

Narodna poslanica Pokreta socijalista,
Ana Karadžić

Foto/ Tekst: PS