• 01
  • 11

Potpredsednik Đilasove stranke ne samo da je mafijaš i reketaš, već je poremećena ličnost koja je u stranju da učini razna zverstva, pa i to da venčanog kuma kidnapuje, stavi mu kesu na glavu i vezanog tuče i maltretira celu noć, jer mu nije doneo mito, odnosno reket. 

Sada je potpuno jasno da Đilas i Bastać stalnim napadima na predsedika Vučića i ministre Vulina i Stefanovića, žele da prekriju svoje lopovluke i nedela.

Pozivamo nadležne da hitno reaguju i ispitaju sve navode kuma Marka Bastaća, jer se na čelu Opštine Stari grad nalazi čovek koji je spreman na apsolutno sve  kako bi nastavio da pljačka i otima novac od Starograđana. 

Očigledno je da je organizacija DOS-a, umesto političara, iznedrila mafijše spremne na sve. 

Gradski odbor Pokrsta socijalista Beograd 

Prvi Bastać, drugi Bora

Gradski odbor Pokreta Socijalista Novog Sada nažalost nije iznenađen svedočenjem o kriminalu, korupciji i zverstvima Marka Bastaća u Beogradu.

Svi Novosađani dobro pamte period DOSovske vladavine našim gradom i samo je pitanje vremena kada će se i u Novom Sadu pojaviti slična svedočanstva od ljudi ohrabrenih ovim javnim priznanjem. 

Nakon unutar DOSovskog raskrinkavanja sigurni smo da će i Bora Novaković dobro razmisliti kada naredni put bude izmišljao "uzbunjivača" koji treba da oblati gradsku vlast i gradonačelnika Miloša Vučevića, jer očigledno da je strah od DOSovskih mafijaško-siledžijskih struktura nestao i da istina izlazi i na videlo i na video. 

Koliko je mafijaški režim DOS-a bio jak i u Novom Sadu i Beogradu i koliko je i dalje prisutan govori i činjenica da se priznanja pojavljuju sedam godina nakon njihovog pada, a da na ovo, ali i na mnoge kriminalne radnje DOSovaca u Novom Sadu tužilaštvo i dalje ćuti.

Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad 
 

Tekst: PS - Foto: Ilustracija