• 11
  • 12

Jeremić je sa svojim i Đilasovim poverenikom za KiM Nenadom Radosavljevićem ponovo pljuvao Vučića i Srbiju, ali im zato ne smeta ni Vučić, ni Srbija kada dobijaju pare od Srbije, za pljuvanje Srbije! 

Prema zvaničnim rezultatima Konkursa za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja za 2019. godinu, čak 650.000 dinara dobila je TV Mir iz Leposavića, čiji je vlasnik upravo Nenad Radosavljević, član SZS i Đilasov i Jeremićev poverenik za KiM, koji neprestano napada politiku Srbije, a o zvaničnom Beogradu i Vučiću govori sve najgore, pa je tako u svojim napadima na Srbiju i Vučića žešći i od samih Šiptara. 

Dok Jeremić u prazno preti preko svoje i Đilasove televizije, svetski nadležni organi očekuju od njega odgovore na mnoga pitanja, a njegovi bliski prijatelji i saradnici, poput lopuže Patrika Hoa, sede po svetskim zatvorima zbog kriminala i korupcije. 

"Jeremiću, ti si jedini koji si dužan da objasniš narodu na KiM zašto si namerno postavio glupo pitanje pred MSP, zašto si oterao Unmik i doveo Euleks na KiM, zašto si preko noći menjao rezolucije u UN i prevario Rusiju, zašto si postavio granicu između Srba i Srba? To su pitanja na koja ćeš ti morati jednom da odgovoriš srpskom narodu na KiM, a nadležnima svakako, za šta si tačno primio stotine hiljada evra od katarske ambasade i šta se od tebe to još očekuje za uzvrat, pored toga što blatiš i pljuješ Srbiju gde god možeš i stigneš? "

Tekst: PS - Foto: Ilustracija