• 20
  • 11

Laži Marinike Tepić i besramni napadi na Aleksandra Vučića ne mogu sakriti činjenice da je Dragan Đilas trgovao sekundama na RTS, da je zadužio Beograd, a postao bogatiji za 600 miliona evra. 
Ni jedna njena laž ne može da izbriše činjenicu da joj jedan šef tuče ženu i tasta pred decom, a drugi šef zbog reketa maltretira i stavlja kesu venčanom kumu na glavu, dok su obojica otimali od naroda, pa čak i od dece. 
Mi iz Pokreta još jednom molimo Mariniku Tepić da ne preti u prazno i da sve što zna kaže konačno tužilaštvu. 
Dobro je da Marinika često pominje 2013. godinu kada je Vučić postao ministar odbrane, jer je upravo ta godina bila ključna za oporavak vojske i namenske industrije. 
Krušik je zbog Marinikinih šefova 2012. bio pred zatvaranjem, ali je 2013. godine u budžet uplatio 222 miliona dinara, a 2018., čak milijardu i 497 miliona dinara. 
Te 2013. godine broj zaposlenih u Krušiku bio je 1264, a danas u Krušiku radi 3231 radnik, i to je pravi uspeh Vučića, razvoj Srbije i nova radna mesta. 
Marinika Tepić proizvodi lažne afere isključivo iz mržnje prema Vučiću i zbog toga da bi prekrila prave afere Dragana Đilasa, neka tako i nastavi, a Vučić će nastaviti da se bori za Srbiju. 

Pokret socijalista 

Tekst: PS - Foto: Ilustracija