• 20
  • 11

Jeremić i brojni novinari RTS, umeli su da  cmizdre zajedno sa Natašom Jeremić u njihovom izbornom štabu, ali zato sada nema ni najmanje osude kada Jeremićev funkcioner vređa novinarku na najgrublji način. 
Novaković nikako da shvati da živi i demokratskoj zemlji i da je njegova obaveza da odgovori na pitanje novinara, a ne da vređa novinarke, jer mu se ne dopada pitanje. 
Bivši robijaš je umislio da ima pravo da deli novinare na podobne i nepodobne, pa je tako novinarki Novosadske televizije odbio da odgovori na pitanje, rekavši joj da nije novinarka. 
Dosovci se solidarišu samo sa Đilasovim medijima, prave od njih žrtve, nagrađuju njihovo neprofesionalno ponašanje, ali zato vređaju svakog novinara ko im postavi pitanje o njihovim lopovlucima. 
To što bi Bora Solunac da mu se ne postavi pitanje oko malverzacija sa građevinskim zemljištem, izgradnjom Bulevara Evrope, hotelom Seraton i mnogim drugim aferama, ne daje mu za pravo da vređa novinarke. 
Ali, kao u onoj narodnoj kakav šef, takav i  sluga, tako i  Novokavić, kao i njegovi šefovi Đilas i Jeremić, vređa i napada svakog ko se usidi da mu postavi pravo pitanje. 

Gradski odbor Pokreta socijalista Novi Sad 

Tekst: PS - Foto: Tanjug