• 31
  • 10

Досовци су вређали, малтретирали и тукли жене које савесно раде свој посао и другачије мисле, али им није страно да увреде жену само зато што је у благословеном стању. 
Када год помислимо да досовци не могу бедније и ниже, увек се појави неки нови простак из ДОС-а да нас демантује. 
Евидентно је да Бојан Пајтић има озбиљан проблем са женама, али то је, ипак, питање за наше стручне лекаре, оно што нас посебно забрињава јесте одсуство реакције Форума жена ДС-а. 
Да ли је могуће да наше колегинице, функционерке ДС-а, нису имале потребу или довољно снаге да јавно осуде бедну изјаву бившег шефа и стану на страну жене која је у благословеном стању? 
Оне које се највише куну у људска права и права жена, ћуте. 
Или функционерке ДОС-а деле жене по политичкој припадности или се једноставно плаше својих шефова Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Пајтића, шампиона у вређању и малтретирању жена.
Свакако, оба случаја су трагична. 

Актив жена Покрета социјалиста 

 

ПС НС: изражавамо дубоко гађење према отвореном простаклуку Бојана Пајтића!

"Градски одбор Покрета Социјалиста Нови Сад изражава у своје име, али и у име свих пристојних Новосађана презир и гађење над отвореним простаклуком и женомрством Бојана Пајтића и његове испод цензусне братије из СзС. 
Не желимо да улазимо у интимне корене Пајтићеве мржње према женском роду и трудницама, али живећи у Новом Саду граду културе и пристојних људи до сада је требао да се научи пристојном понашању, чак и ако то није понео из породице, а нарочито основе нормалног и љубазног опхођења према женама и трудницама.
Да би несрећа била још гора ова простачина и бивши апсолутиста, а сада интернет силеџија је и професор на Универзитету у Новом Саду,  па се са правом питамо како код њега пролазе студенткиње и да ли и њих кињи, вређа и малтретира, не само због пола, него и због другачијег мишљења. 
Због свега тога ГрО ПС Нови Сад у име својих чланова, али и свих Новосађана који деле вредности нормалне и пристојне Србије, поручује суграђанину Пајтићу да сам са собом расчисти зашто мрзи жене, а у међувремену да схвати да његови падови са власти и са свих функција на којима је био му не дају право да се понаша као најгори шљам и да у аутобусу никада не седи на месту резервисаном за труднице!"

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад

Текст: ПС - Фото: Илустрација