• 20
  • 06

Ако је неко рационалан, одмерен и пристојан, онда је то председник Србије Александар Вучић, али Вучића не можете да уцењујете и постављате ултиматуме, једноставно, са председником Србије се тако не разговара.
Вучић је у овом моменту једини фактор мира и стабилности у региону и само захваљујући мудрој политици Вучића избегнути су бројни сукоби и несреће. 
Вучић и Србија се никада нису мешали у унутрашње односе Црне Горе, нити то било коме из Србије пада на памет.
Вучић се није мешао ни онда када Црна Гора бесрамно прекраја границе државе Србије и признаје непостојећу државу на територији Србије. 
Србија је суверена, војно неутрална држава која се не меша у унутрашња питања било које државе на свету, посебно не Црне Горе, али ни Вучић ни Србија неће дозволити да се било ко меша у унутрашњу политику Србије и њене одлуке. 
Александар Вучић као председник Србије ће увек заштити своју државу, али и све Србе ма где живели,  нека се нико не нада да је могуће да се понове нови Бљесци, Олује и погроми Срба, да могу да се понове нова малтретирања и понижавања Срба и то свим треба да буде јасно- Срби ће бити заштићени. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација