• 22
  • 10

Његово пословање најбоље се огледа у лоповлуку и дуговима које је оставио граду и свим оним лажним обећањима које је давао Београђанима. 
Тако је, Ђилас спектакуларно најављивао изградњу моста на Ади Хуји 2008. године, најављивао је изградњу метроа чак три пута, 2010., 2012., 2013., обећао је  Икеу 2010. године, али је, ипак, стигла 2017. године када је довео Александар Вучић.
Једино што је Ђилас Београђанима оставио као резултат свог рада и пословања јесте најскупји мост на Ади где су приступне саобраћајнице скупље од самог моста, оставио им је макету Теразија коју је однео ветар и кућу Великог брата на месту предвиђеном за децу. 
Покрет социјалиста пита Драгана Ђиласа шта га је спречавало да све ово о чему данас прича уради и док је био министар и градоначелник Београда? Од стотина милиона које су за време његове власти прошле преко његовог рачуна могло се исплатити пуно минималних зарада, истих оних које су биле много мање него данас.

Србији и Београду су потребне нове инвестиције и радна места које садашња власт успешно обезбеђује, а не накнадна памет Драгана Ђиласа. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација