• 19
  • 10

"Покрет социјалиста истиче да је сасвим разумљиво да Јеремић не може да разуме политику Александра Вучића, јер он никада и није имао политику, али јесте мржњу и интерес. 
Не може неко ко је учинио апсолутно све да Косово постане независно, ко је постављао границе између Срба, ко је бранио Србе из најскупљих хотела, ко се и данас бори да Косово остане независно и целовито и да Србија не добије ништа, да разуме шта значи државна политика, национални интереси и љубав према својој држави и народу. 
Досовац Јеремић никада на власт није дошао вољом народа, али се зато залаже за силовање, вешање и прогон неистомишљеника. 
Једини мотив за окупљање тог такозваног Савез за Србију, а у ствари савеза шовиниста, насилника, љотићеваца и тајкуна јесте мржња према Александру Вучићу и пуна државна каса.
Да би се дочепали власти и народног новца, досовци су спремни на све, па чак да позивају сопствени народ на крвопролиће. 
Александар Вучић ће наставити да се бори за  Србију и за српски народ, а највећа потврда успешности политике Александра Вучића је да је уз њега српски народ.

Досовац Јеремић нека и даље настави да мрзи и краде, то је једино што уме."

Текст: ПС - Фото: Илустрација