• 27
  • 03

Незамисливо је да било ко може да помисли да је  иживљавање над Србима на Косову и Метохији  изрежиран инцидент, али ипак смо видели да постоје и они који свом народу не мисле баш ништа добро. 
Оцењујући да су јучерашње привођење и малтретирање директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића и пребијње Срба на Косову и Метохији од стране шиптарских екстремиста представа за домаћу јавност, демократе и Јеремић су, по ко зна који пут, јасно поручили да презиру своју државу и свој народ. 
Они су својим порукама изрелативизовали бруталан напад на Србе, увредили сопствени народ, дали оправдање за напад шиптарских екстремиста не би ли освојили по неки јефтини политички поен у међународној заједници. 
Једино што досовци никако да схвате да о Србији одлучује искључиво њен народ, а народ им је на протеклим изборима у Београду јасно рекао шта мисли о њима. 

Председник Србије Александар Вучић и Влада Србије ће наставити да се боре за Србе на Косову и Метохији, а  досовци нека наставе да раде оно што једино и знају-да мрзе, дубоко испод цензуса.

Служба за информисање Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: анти.медиа