• 01
  • 11

Потпредседник Ђиласове странке не само да је мафијаш и рекеташ, већ је поремећена личност која је у стрању да учини разна зверства, па и то да венчаног кума киднапује, стави му кесу на главу и везаног туче и малтретира целу ноћ, јер му није донео мито, односно рекет. 

Сада је потпуно јасно да Ђилас и Бастаћ сталним нападима на председика Вучића и министре Вулина и Стефановића, желе да прекрију своје лоповлуке и недела.

Позивамо надлежне да хитно реагују и испитају све наводе кума Марка Бастаћа, јер се на челу Општине Стари град налази човек који је спреман на апсолутно све  како би наставио да пљачка и отима новац од Старограђана. 

Очигледно је да је организација ДОС-а, уместо политичара, изнедрила мафијше спремне на све. 

Градски одбор Покрста социјалиста Београд 

Први Бастаћ, други Бора

Градски одбор Покрета Социјалиста Новог Сада нажалост није изненађен сведочењем о криминалу, корупцији и зверствима Марка Бастаћа у Београду.

Сви Новосађани добро памте период ДОСовске владавине нашим градом и само је питање времена када ће се и у Новом Саду појавити слична сведочанства од људи охрабрених овим јавним признањем. 

Након унутар ДОСовског раскринкавања сигурни смо да ће и Бора Новаковић добро размислити када наредни пут буде измишљао "узбуњивача" који треба да облати градску власт и градоначелника Милоша Вучевића, јер очигледно да је страх од ДОСовских мафијашко-силеџијских структура нестао и да истина излази и на видело и на видео. 

Колико је мафијашки режим ДОС-а био јак и у Новом Саду и Београду и колико је и даље присутан говори и чињеница да се признања појављују седам година након њиховог пада, а да на ово, али и на многе криминалне радње ДОСоваца у Новом Саду тужилаштво и даље ћути.

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад 
 

Текст: ПС - Фото: Илустрација