• 20
  • 08

То је нескривена и једина жеља Ђиласа, Јеремића и Обрадовића- забранити Вучићу право на рад и право на бављење политиком.  
Не може се од досовских партија очекивати да разумеју и прихвате чињеницу да у Србији на власт можете да дођете само вољом народа, путем избора. 
Како од оних који туку жене и који су у скупштину ушли вољом амбасада, а не вољом свог народа очекивати било шта што има везе са поштовањем демократије и изборних процеса? 
Њих народ никада није бирао, они су на власт долазили једино са улице, палећи и пљачкајући скупштину и крађом изборног материјала.  Добро је да грађани Србије имају прилику да чују да досовци нису за изборе, да се залажу за забрану председника државе који има огромну подршку народа. 
Добро је чути да се Ђиласове и Јеремићеве присталице залажу за укидање политичких партија, и да би најрадије да своје политичке неистомишљенике виде у Сави и Дунаву, тако они схватају бављење политиком.
Кад год се Србија питала и кад год је Србија слободно одлучивала, ту никада није било места за оне који су опљачкали и преварили Србију.
Да су у прилици, досовци би укинули Вучића и  читав српски народ који га бира. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација