• 08
  • 09

Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали досовци пате од јаке мржње према Вучићу, али зато српски народ не пати од колективне амнезије.
Одлично се сећају грађани Србије владавине досовског режима, уништене привреде и економије, сећају се сваке пљачкашке приватизације, сваке затворене и опустошене фабрике, сећају се времена када су отерани са посла на улицу. 
Неће Србија заборавити Јеремићу да је поставио границу између Срба и да смо због његовог глупог питања пред МСП скоро остали без Косова и Метохије, баш као што ни једна трудница и породиља у Београду неће заборавити колико је Ђилас њима и њиховој деци отео. 
И да хоће, српски народ не може да заборави тај мрачни период владавине  досоваца који би поново, без народне подршке и избора да дођу на чело Србије и да наставе да је пљачкају и черупају. 
Уместо што призивају олује у Србији и деле дијагнозе успешнијем и способнијем од себе, нека се Ђилас и Јеремић прво позабаве собом, нека Ђилас објасни одакле му 500 милиона евра, а Јеремић за шта је тачно од катарске амбасаде у Берлину добио гомилу новца, као и своју блиску повезаност са светским лоповом Патриком Хоом. 
Досовци су грађанима и јавности дужни многе одговоре, али пре свега истражним органима. 

Текст: ПС - Фото: Илустрација