• 08
  • 06

Чланице Покрета социјалиста Ана Караџић и Горјана Маринковић истакле су у разговору са грађанима да се управо равномерним улагањем у све београдске општине брише граница између центра и периферије и да ће Покрет социјалиста као патриотска и одговорна левица, а пре свега као искрени саборац СНС и Вучића, наставити заједничку борбу за праведнију и солидарнију Србију и Београд. 

"Данас смо се ми, чланови Покрета социјалиста окупили, јер желимо да саслушамо грађене и чујемо њихово мишљење  њихове проблеме, сугестије, али и предлоге.
Као што видите ми разговорамо са нашим суграђанима, док  Ђилас, Јеремић и Обрадовић о својим суграђанима и земљи говоре најгоре у свету, али немају храбрости да изађу међу те исте грађане, већ се кукавички крију иза својих присталица", 
 поручила је посланица ПС Ана Караџић. 

"Председник Србије Александар Вучић има огромну подршку народа јер иза његове политике стоји труд, рад и конкретни резултати, док се политика партија ДОС-а заснива искључиво на мржњи према  Александру Вучићу. 
Досовци никада нису били спремни да ураде нешто конкретно и добро за грађане, али су увек спремни да мрзе сваког ко ради за добробит грађана", казала је чланица Извршног одбора ПС Горјана Маринковић. 

Караџић и Маринковић су додале да досовци презиру чак и развој сопственог града и да ће грађани на наредним изборима њих и њихову политику мржње, насиља, тестера, каменица и чупања саобраћајних знакова послати тамо где им је и место, дубоко испод цензуса. 

Активисти општинског одбора ПС Вождовца су приликом разговора са грађанима симболично делили цегере јер апсолутно подржавају одлуку града да се пластичне кесе потпуно избаце из употребе у Београду. 

Покрет социјалиста 

Фото/ Текст: ПС