• 06
  • 08

Дакле, досовцима би изборни услови ваљали само ако би укинули Вучића и српски народ који га гласа. 
По цео дан кукају и цмиздре по Ђиласовим медијима због закона и пословника које су сами доносили, али не помињу досовци  изборне услове из времена када је тајкун Ђилас уједно и владао Србијом и био власник дневних новина Прес, када је маркетиншким буџетима контролисао и уцењивао све медије, када је трговао секундама на РТС-у и Студио Б. 
Нису им сметали изборни услови онда када су водили најпрљавије кампање против Александра Вучића и Томислава Николића, када су се бавили најгорим могућим лажима, увредама, прислушкивањима и многим другим незаконитим радњама. 
О каквим изборним и медијским условима говоре они који су из Председништва избацивали неподобне новинаре да Тадић не би доби незгодно питање? 
Ко то нама говори о демократији и равноправности, тајкун Ђилас који и данас избацује и вређа медије које није успео да купи, Јеремић који прети сваком новинару који се усуди да напише истину о њему,  љотићевци који туку новинарке и чланицу РИК бесни јер их је народ оставио испод цензуса? 
Колико год лагали, мрзели, претили Вучићу и његовој породици, власт без избора нећете добити, баш као што нећете моћи да Србију поново приватизујете, опљачкате и уништите. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација