• 14
  • 06

"Бахатом Поздерчевом унуку Вуку Јеремићу изгледа да није довољно што је својим глупим питањем пред МСП избацио УНМИК, а довео Еулекс нашем народу, није му довољно што је својом чувеном дипломатијом унесрећио наш народ, па сада, након свега, наш народ на КиМ још и вређа и понижава. 
Знамо ми Јеремићу да теби та крава коју Александар Вучић обезбеди нашем народу не значи апсолутно ништа, али Србима са КиМ значи и живот и опстанак. 
Управо захваљујући теби и твојим досовским пријатељима који су учинили све да Шиптари прогласе једнострану независност Косова, наш народ, данас живи у изузетно тешким условима.
За твоје "економске моделе пословања" не само да је чула Србија, већ  је чуо и читав свет, страни судови су врло добро упамтили и тебе и твог пријатеља Патрика Хоа који се тренутно налази на издржавању казне због корупције и крађе. 
Уместо што понижаваш наш народ који часно живи од пољопривреде и те краве коју исмеваш, да имаш и зрно достојанства и морала, требало би да заћутиш и да се надаш да че те Срби са КиМ што пре заборавити." 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација