• 26
  • 09

Приоритет шабачке власти нису издвајања за наше најугроженије суграђане, већ финансирање механизама којима се насилно одржавају на власти, трошећи новац пореских обвезника Града Шапца за своју личну промоцију.
Промовишу себе, Ђиласа и Јеремића, а не виде и не мисле, нити их је брига за социјално угрожене категорије становништва, људе којима је помоћ неопходна, неопходна да би преживели.
За потребе социјалне помоћи угроженом становништву потрошено је само 14 милиона динара.
Зеленовић штеди на храни за најгладније, на лекове за најболесније, на огрев за оне који не могу да се огреју током зиме, али за потребе медија и информисања потрошено је 15 милиона динара. 
Чак 15 милиона динара за рекламирање Зеленовића, Ђиласа, Петровића и Обрадовића  на ТВ Шапцу, Гласу Подриња и Подрињским, наспрам мизерних 14 милиона за народну кухињу, једнократну помоћ, превоз социјално угрожене деце, избеглице и субвенције корисника.
Јасно је да приоритет Зеленовића, Ђиласа и Јеремића нису наши суграђани, али им јесте приоритет студио ТВ Шапца у Београду, у коме политички шефови Небојше Зеленовића гостују и промовишу своју политику насиља.
Пошто је Ђиласу, Јеремићу и Обрадовићу  тешко да допутују у далеки Шабац, сада могу у свом комшилуку, новоотвореном студију ТВ Шапца да блате и пљују Србију заједно са шабачким градоначелником, који им је то и омогућио новцем шабачких пореских обвезника. 

Градски одбор Покрета социјалиста Шапца 

Текст: ПС - Фото: Илустрација