• 05
  • 01

За време власти ДОС-а и Вука Јеремића, Црна Гора је прогласила независност, Србија и Република Српска до доласка Вучића на власт нису имале ни једну заједничку обележену манифестацију, јер у Србији под досовским режимом нису смели да се обележавају битни датуми за српски народ, а још мање дани страдања и патње Срба са обе стране Дрине. 

Јеремић као неко ко је лично створио границу између Срба и Срба, као неко ко се залаже за независно и целовито Косово треба да ћути и да прекине да својим лажима вређа интелигенцију српског народа. 

Јеремићеви резултати рада за Србе су да је успео да пронађе оправдање за независност Косова, да је слагао Русију у УН, да је избацио УНМИК, а увео Еулекс, да је својим глупим питањем пред Међународним судом правде скоро  потврдио лажну државу Косово. 

Јеремић је толико много учинио за Србе да му се Хашим Тачи и дан данас захваљује на томе. 

Србија је данас одговорна држава која има најбоље могуће односе са Републиком Српском и док је Вучић на власти Србија ће бринути о свим Србима и на Косову и Метохији и у Републици Српској. 

Уместо што сваки дан износи лажи о Александру Вучићу и Србији, нека боље одговори грађанима Србије колико је и за шта од светског лопова Патрика Хоа добио милионе и за шта га је тачно платила катарска амбасада са рачуна у Берлину и шта се од њега очекује за узврат? 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација