• 21
  • 06

Пошто се вероватно не сећа свих својих лажи које је изговорио грађанима Србије, подсећамо Бориса Тадића  да је 2008. године са билборда  и рекламних спотова обећао Србији одбрану Косова и Метохије, 200 хиљада нових радних места и инвестиције, а да су се уместо тога догодиле  катастрофалне пљачкашке приватизациије, отпуштено је на хиљаде радника,  тајкунима је распродата најбоља пољопривредна земља, проглашена је једнострана независност Косова. 
Рекао је Тадић и да никада неће правити владу са СПС-ом, па је убрзо показао да је жеља за власћу јача од било ког принципа и обећања. 
Покрет социјалиста поручује Борису Тадићу да коначно треба да се помири са чињеницом да се време када су Србијом владали тајкуни, нарко-картели, странци и безакоње никада више неће вратити и да је Србија данас, баш захваљујући Александру Вучићу, постала озбиљна и угледна држава. 
Време власти Бориса Тадића и ДОС-а Србија памти и памтиће као своје  најмрачније доба. 

Све што су Тадић и досовци икада рекли и обећали грађанима, слагали су, досовци једино говоре истину када говоре једни о другима, само тада не лажу.

Служба за информисање Покрет социјалиста

Текст: ПС - Фото: Илустрација