• 13
  • 05

Колико год се трудили да не признају да Србија више није земља којом владају тајкуни, страни амбасадори и досовски послушници, да Србија није земља криминала корупције и пљачкашке приватизације, да Србија није земља која ћути док јој пале светиње, убијају и протерују грађане, више него ико су свесни тога.
Зато, проказани и одбачени од сопственог народа, батргајући се по згаришту пропалог аутономаштва, Чанак и Костреш траже коме би продали душу за тридесет сребрњака, пошто образ одавно немају. 
Не може се очекивати од неког ко иде и подржава сепаратистичке скупове у туђим земљама да брине о властитој држави и њеним националним интересима, баш као што се не може очекивати од генералног секретара човека који се залаже за целовито и независно Косово и Војводину без Србије да правилно тумачи Дејтонски споразум. 
Док је Вучић на челу Србије, Срби ће бити заштићени, мирни и сигурни. 
На крају, поновићу још једном пошто видим да их снага државе Србије и јединство српског народ највише боли, Србија коју води Александар Вучић никада неће дозволити нову Олују и нове погроме Срба, никада неће дозволити рушење Републике Српске, колико год Чанак и Костреш режали и претили лустрацијама. 
Нама су познате жеље Чанка и Костреша да лустрирају сваког ко се бори за Србију, и да нас све лустрирате, опет не бисте дошли на власт, јер вас народ неће. Да поново завладате Србијом, морали бисте да лустрирате читав српски народ. 

Потпредседник Покрета социјалиста 
и народни посланик, Бојан Торбица
 

Текст: ПС - Фото: Илустрација