• 26
  • 07

"Тешко је наћи праве речи за оне који на најбруталнији начин, сакривајући се иза разних "надимака" ударају на породицу председника Вучића.
Српски језик, без обзира колико богат био разним језичким украсима, нема довољно јаку реч која описује дно овог дна.
Када не могу пронаћи политичке мане, они и њихови ментори(читај:налагодавци), крену на породицу. Човек који гради, човек који је наследио разрушену економију, земљу на коленима у међународној дипломатији, земљу која је била на прагу потпуне пропасти, није слаб, није лак за обарање. Знају они то добро. И онда им преостаје само оно што једино знају да раде, прозивају му на најружнији начин децу. Издржаће наш председник и овај удар, јер уз себе има пријатеље, политичке саборце који су били, јесу и биће уз њега.
Покрет социјалиста, предвођен председником Александром Вулином захтева хитно проналажење, процесуирање и јавну осуду људског шљама који се усуђује да помиње породицу председника Вучића. Увек ћемо устати када је угрожена било чија породица у Србији, јер, за разлику од поменутог шљама, чврсто стојимо уз председника Републике Србије и снажно подржавамо све оно сто он ради.
Неће више никада у овој земљи проћи ни шљам, ни талог, јер је светло које тренутно сија јаче од таме из које смо изашли, а у који би они поново да нас врате. То је наше обећање",  рекао је Генерални секретар Покрета социјалиста и Покрајински секретар за социјалну политику Предраг Вулетиц.

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација