• 24
  • 11

„Злочина је било, злочина ће бити, али припадници Министарства унутрашњих послова неће дозволити да ни један злочин буде нерасветљен и да било какав мафијаш у нашој земљи може да избегне правду, може да избегне закон. Председник Александар Вучић је објавио рат мафији. Сви припадници Министраства унутрашњих послова тај рат воде искрено, пожртвовано и успешно. Хоћу да се захвалим сваком од њих, хоћу да им се захвалим у име грађана Србије што су ова земља и овај град безбеднији данас и што ће ова земља бити безбеднија и сутра," поручио је министар Вулин.

Начелник Управе криминалистичке полиције, Дејан Ковачевић, прецизирао је да су, „у циљу расветљавања свих околности догађаја, припадници Министарства унутрашњих послова у току ноћи лишили слободе Л.Т. (1998) из Београда, као и Д.К. из Београда и Ф.И. црногорског држављанина са Цетиња, који су вршили припрему бекства на територију Босне и Херцеговине. Лице Л.Т. је директни извршилац наведеног кривичног дела, лице Д.К. је саизвршилац у наведеном кривичном делу а улога црногорског држављанина са Цетиња ће бити накнадно утврђена."

 „Припадници Министарства унутрашњих послова настављају одлучну борбу против свих видова организованог криминала", поручио је Ковачевић.

 

Текст/ Фото/ Видео: МУП