• 01
  • 05

Честитајући свим грађанима Србије који живе од свог рада највећи раднички празник 1. мај, Вулин је казао да наш народ, као своје највише вредности, има рад и слободу. 

"Да бисмо имали земљу у којој можемо да побољшавамо радничка права, да бисмо имали земљу у којој ће деца остајати у којој ће свако ко живи од свог рада живети добро и задовољно, земља мора да буде слободна. Србија мора да буде слободна, сигурна и стабилна", рекао је Вулин.

Он је истакао да Србија мора сама да одлучује о себи и будућности своје деце. 

"Таквој слободној Србији, за коју ћемо се сви заједно борити и радничка права могу да буду унапређена. Зато, свима онима који живе од свог рада срећан 1. мај", казао је председник Покрета социјалиста.

Ово је празник у коме се боримо за побољшање положаја радника, у коме тражимо да се рад цени а човек који ради да буде врхунска вредност", рекао је председник Покрета социјалиста, Александар Вулин на првомајском уранку у организацији ПС на Топчидеру.

"Наш народ, као своје највише вредности, има рад и слободу. Да бисмо имали земљу у којој можемо да побољшавамо радничка права, да бисмо имали земљу у којој ће деца остајати у којој ће свако ко живи од свог рада живети добро и задовољно, земља мора да буде слободна. Србија мора да буде слободна, сигурна и стабилна", истиче он.

Видео/Фото: ПС - Текст: rts.rs