• 10
  • 11

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku stanicu Bač gde je održao kolegijum sa načelnikom Policijske uprave Novi Sad Slobodanom Malešićem i svim načelnicima policijskih stanica i ispostava koje pokriva ova policijska uprava.

Na kolegijumu su analizirani dosadašnji  rezultati Policijske uprave Novi Sad i razmatrane aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu u cilju unapređenja rada policije i povećanja bezbednosti građana.

Ministar Vulin je istakao da osnovni prioritet rada policije mora biti bezbednost građana i rasvetljavanje krivičnih dela opšteg kriminala kojima su u najvećem broju slučajeva naši sugrađani pogođeni.

 

 

Ministar je poručio da punu posvećenost policije očekuje i u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i trgovine narkoticima.
 
Na kolegijumu, kome je prisustvovao i direktor policije Vladimir Rebić, predočeni su problemi sa kojima se u radu suočavaju policijski službenici,  a ministar Vulin naglasio je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u poboljšanje uslova rada.  

Tekst/ Foto/ Video: MUP