ЧАНАК МРЗИ СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО - Најпаметнији је док задригао хрче и грокће по ријалитијима

Ненад Чанак мрзи све што је српско, па тако и Александра Вулина који се бори за стварање српског света и бољи положај свих Срба.

УСНУЛИ НАТО СПАВАЧ  Ненад Чанак - Фото: Друштвене мреже
УСНУЛИ НАТО СПАВАЧ Ненад Чанак - Фото: Друштвене мреже

Не постоји боља потврда исправности политике коју води наш председник Александар Вулин од те да га управо због посвећене борбе за заштиту Срба без обзира где живе, у Подгорици нападају и вређају новинари Мила Ђукановића и несрећни Ненад Чанак. 

Ненаду Чанку, који је срамота српског рода, много је засметала храброст нашег лидера Александра Вулина, који отворено и без увијања каже да је НАТО пакт извршио агресију на Србију. 

Не знамо да ли Чанку више смета истина и Вулинова борба за интересе Србије и свих Срба или то што не може више да без санкција и последица вози моторне санке по ужем центру Новог Сада и пијан и дрогиран млати људе по кафанама. 
Чанак је Милу Ђукановићу у борби против српског народа и СПЦ у Црној Гори више пута пружао личну подршку, а сада је још једном отишао код свог пријатеља Ђукановића да кука и цмиздри и са безбедне дистанце из Подгорице пљује по Србији и људима који су нашу државу учинили снажнијом и бољом. 

Чанак је најпаметнији док тако дебео и задригао хрче и грокће по ријалитијима", одговорио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић Ненаду Чанку, председнику Лиге социјалдемократа Војводине, који је за један подгорички медиј изнео низ лажи и увреда на рачун министра унутрашњих послова и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: ПС | 12.05.2022.


Најновије