• 23
  • 09

Након чупања знакова, блокаде радова на Тргу Републике, бацања детерџента у фонтану и малтретирања радника чистоће, Ђиласови хулигани су своје гнусне претње и увреде које свакодневно упућују Горану Весићу, решили да спроведу у дело. 
Ово што већ два дана раде Ђиласове присталице испред Весићеве куће, својствено је само фашистима и љотићевцима који су се обрачунавали са неистомишљеницам на потпуно исти начин, тако што су им упадали у породичне куће и малтретирали породице. 
Јасно је да је прави инспиратор напада на Горана Весића и његову породицу управо Драган Ђилас, који мисли да је изнад закона и да још увек може да се понаша подједнако бахато и безобразно као и док је био на челу Београда. 
Нападом на породицу Весић, Ђилас жели да спречи Горана Весића да и даље говори о 619 милиона,  о трговини секундама на РТС-у, о најскупљем мосту у историји Београда и осталим лоповлуцима. 
Ђиласове присталице су озбиљно нарушиле физичку безбедност породице Весић, позивам надлежне органе да хитно реагују и заштите породицу Горана Весића. 

Члан Градског већа Града Београда и функционер Покрета социјалиста,
Фадиљ Еминовић 

Текст: ПС - Фото: Илустрација