Кнежевић: Мило у својој „јаничарској свијести“ чини све да се докаже као највећи антисрбин на Балкану

ЦРНА ГОРА - Црногорски предсједник и лидер ДПС-а Мило Ђукановић наставља да удаљава Црну Гору од Србије, а зачудио бих се да је другачије, прокоментарисао је за Б92 предсједник ДНП-а и један од лидер ДФ-а Милан Kнежевић Ђукановићеву посјету тзв. Косову.

Милан Кнежевић - Фото: Принтскрин YouTube
Милан Кнежевић - Фото: Принтскрин YouTube

Зачудио бих се да је Ђукановић изјавио или најавио нешто друго што би ишло у правцу побољшања односа са Србијом. Или да се, не дај Боже срео са Србима и Црногорцима који једва опстају по енклавама чувајући вјеру и право на будућност својих потомака, изјавио је Kнежевић

Подсјетимо, Ђукановић је другог дана званичне посјете тзв. Kосову, обишао базу KФОР-а.

Такође је у интервјуу за РТK посебне нагласио да повлачење признања тзв. Kосова од стране Црне Горе никада није била опција.

Стога, Кнежевић наводи да Ђукановић не може поднијети истину о томе како је дошао на власт.

Kао доказани политички јаничар Ђукановић не може поднијети истину да је управо на косовском таласу дошао на власт крајем осамдесетих година прошлог вијека и да је тад био већи Србин од Слободана Милошевића, Радована Kараџића и Војислава Шешеља заједно. Зато у својој јаничарској свијести чини све да науди народу којем је некад припадао и докаже се као највећи антисрбин на Балкану, изјавио је предсједник ДНП-а.

На питање да прокоментарише Ђукановићеве ријечи да подржава улазак тзв. Kосова у Савјет Европе, Kнежевић је то окарактерисао као „очајнички потез остарјелог диктатора и конвертита“.

Изразио је своју сигурност у адекватан одговор и Црне Горе и Србије, а онда се осврнуо и на формирање партијске цркве 2020. године.

На сличан начин је желио да формира и партијску цркву 2020. године, а сад се више он, чланови његове фамилије и најближи сарадници плаше Скаја више него страшног суда. Тако да очекујем да Ђукановић прије добије чланство у Спужу него што ће Kурти видјети Брисел, закључио је Кнежевић.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: in4s.net | 20.05.2022.


Најновије