„Покер асова“ нове Владе: Сарадници Ђукановића, отимачи светиња, аполгете сарадника фашиста

ЦРНА ГОРА - Српски народ Кривокапић је понајвише „задужио“ дискриминаторским Уставом, те уздизањем сарадника фашиста Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије у ранг новоцрногорских идола, а србофобије – у ранг (не)званичне државне политике.

"Асови" мањинске Владе - Рашко, Адријан, Ервин и Ранко; илустрација: ИН4С
"Асови" мањинске Владе - Рашко, Адријан, Ервин и Ранко; илустрација: ИН4С

За данас у 12 часова, по оцјени већег дијела досадашње парламентарне већине али и правника – попут Благоте Митрића, супротно закону и пословнику заказана је сједница Скупштине Црне Горе.

На тој сједници, по свему судећи, лидер УРЕ Дритан Абазовић добиће подршку за свој други „пројекат“ звани мањинска Влада, а истакнуте позиције заузеће људи који су у дугом временском интервалу били најближи сарадници Мила Ђукановића, па и када је ријеч о покушају отимања светиња.

Највећи „терет“ за народ који је 30. августа 2020. године поразио Демократску партију социјалиста свакако је тандем Социјалдемократске партије – Рашко Коњевић и Ранко Кривокапић, те лидер Бошњачке партије Ервин Ибрахимовић и предсједник ХГИ-ја Адријан Вуксановић који су, осим што су дали допринос покушају „подржављења“ имовине Српске православне цркве, „храбро“ прећутали или учествовали у бројним непочинствима Ђукановићевог криминално-политичког „кружока“.

Подсјетимо, актуелни предсједник СДП-а Рашко Коњевић упамћен је првенствено као Милов министар полиције, за чијег мандата је народ дивљачки пребијан на улицама Подгорице током разбијања протеста у октобру 2015-те године.

Његово познавање економије рефлектовало се искључиво на увећању банковног салда кладионица. „Зли“ језици тврде да му финансијски напредак „Волкана“ ствара посебан осјећај задовољства. Сада би, из фотеље потпредсједника Владе и министра одбране требало да води рачуна о нашој безбиједности.

„Прпошни“ пензионер Ранко Кривокапић, који је у недавној „белведерској бици“ и буквално „огулио кожу на задњици“, дајући допринос одбрани Монтенегра од замишљених противника, биће министар вањских послова.

Ништа није тако љековито за „сједални дио“, као фотеља.

Српски народ Кривокапић је понајвише „задужио“ дискриминаторским Уставом, те уздизањем сарадника фашиста Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије у ранг новоцрногорских идола, а србофобије – у ранг (не)званичне државне политике.

„Мање бројни“ Ервин Ибрахимовић познат је по „капиталној“ вјештини добијања кредита по екстра-повољним условима. Наиме, лидер Бошњака је постао власник стана од 73 метра квадратна, који је узео уз помоћ 40.000 евра стамбеног кредита, са ратом од око 40 евра месечно.

Ова „вјештина“, уз пристајање да закаже нелегалну сједницу, довољна је за ресор капиталних инвестиција.

Адријан „без цензуса“ Вуксановић биће министар без портфеља.

Народ би рекао – „лига без брига“. Одлична прилика за „отимача светиња“, који је дао допринос и просторној девастацији и „будванизацији“ Црне Горе, да угодно и ничим заслужено „паразитира“ на рачун грађана.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: in4s.net | 28.04.2022.


Најновије